Sabtu, 17 April 2021

dayoh, koncho soko deso pintu


Awan iki, setu 17 april 2021ono pesen mlebu via meseenger ngabari posisi neng jogja, rencana arep mampir..akhire tak jawab lanjutane via WA, 
Mas Beny lan Gempo soko deso Pintu sengojo maring jogja arep ngeterke ponakane (gempo) tes neng UGM, sinambi nunggu bar dhuhur nuju neng Godeaan kene iki, suwe ora ketemu sinambi gletakkan, poso poso yo ora wedangan..

Tidak ada komentar: